2013-04-26 20:57:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A mai nap a tanulásé

Napi horoszkóp április 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma végre sikerülhet kipihennie az egész heti fáradalmait. Ám, ha ön a kereskedelemben dolgozik, akkor ez csak félig-meddig igaz. Vigasz viszont, hogy ma bármit könnyebben eladhat. Sajnos vehet is, amit a pénztárcája bánhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ezt a napot családi vagy baráti körben tölti, szokatlan nyugalomban és békességben. Ma mindenkit sikerül kedvesnek látnia. A társa is melegebb szívvel közeledik ön felé. Bátorítsa, ne álljon ellent a közeledésének!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai nap a tanulásé. Bár várja a tavaszi ég, és bizsereg a lába, mégis a könyv mellett kellhet tölteni a napját. Ötvözze a kellemeset a hasznossal: olvasson napozva! A madárcsicsergés fokozza az intellektust! Legalábbis én azt hiszem.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Hiába van hétvége, ön egész nap búsul és morgolódik. Pedig nincs is igazán oka rá. Csak a mások örömének nem tud örülni, folyton úgy érzi, hogy ön lemaradt valamiben. Ne sírjon, hamarosan eljön az ön ideje is! Töltse fel magát hittel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ahogy Dante mondja: „A hit a remélt dolog, mint valóság, a hit a megingathatatlan bizonyosság.” Egy Oroszlánnak nincs ehhez szüksége a költői tanácsra. A teremtő erő önben ma nagyra nőtt. Valósítsa meg, amit elképzelt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A munka és az üzlet foglalkoztatja, mintha csak elfeledkezett volna arról, hogy itt a hétvége. A napjai így egybe folynak, sodró unalommá válnak. Néha parancsoljon megálljt a múló időnek, és ne csináljon semmit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hiába adott egy rokona, vagy ismerőse jó szándékkal tanácsot, mégsem ért célt vele. Magánügyekben talán bölcsebb is, ha a saját feje után megy. A más útján, hiába jó, nem találja meg a saját kibontakozását. Szerelemben pláne!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Izgatottan várta a mai napot, most mégis kissé csalódottnak érezheti magát. Egy fontos családi rendezvényre készül, de nem olyan tökéletes minden, mint ahogy azt szerette volna. Ne hagyja, hogy elrontsák a kedvét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma végre kedvére lustálkodhat. Keresve sem találhat ehhez jobb társat egy macskánál. Együtt feküdjenek a napon. A könyvolvasás azonban már nehezen fog menni, a cicusok imádják a nyitott könyveket. Az égre bámulás könnyebb.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A szabadidejét szeretné végre hasznosan, és egyben önmagával foglalkozva eltölteni. Ebben pedig partnere lehet egy kollégája is, aki várt, vagy nem várt vendégként betoppanhat önhöz. Jól fog jönni a társasága!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma szívesebben marad otthon, és inkább hív magához baráti társaságot, mintsem hogy utazásra induljon. Kivéve, ha a kaland a természetbe szólítaná. Egy kirándulás a közeli erdőbe, egy közös piknikezés, nagyszerűen felüdíti.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha a partnerével tervez közös időtöltés, akkor váratlan nehézségekbe ütközhetnek. Különösen, ha valami sporttal, mozgással kapcsolatos aktív pihenésre szánnák el magukat, adódhat valami váratlan malőr, vagy kisebb baleset.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: